Lovely princess ♥
„A divatot meg lehet venni, a stílust birtokolni kell.”

MENÜ

Kiegészítők

 

Image and video hosting by TinyPic

A 2011/2012-es  divatban megjelentek a virágmintás ruhák, és a különböző virágos kiegészítők. Így én is beszereztem "párat".

 

Image and video hosting by TinyPic

 

A napszemüveg egy olyan kiegészítő, amit mindenképpen érdemes beszerezni. Leginkább nyáron, de egész évben hasznát vehetjük. Fontos, hogy arcformánhoz megfelelőet válasszunk.

Én ezeket választottam:

 

Fehér: Louis Vuitton

Fekete: Ray Ban

 

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Egy jó minőségű táska akár hosszú éveken át is kitarthat, főleg ha olyat választunk, ami nem megy ki a divatból. Egy hozzá színben passzoló öv szinte kötelező. Persze mindneki az ízlésének és a pénztárcájának megfelelően válasszon. Jó, ha van egy hozzá passzoló sálunk is.

Ez az egyik kedvenc összeállításom.:)

 

Sál,táska, öv :Louis Vuitton

 

Image and video hosting by TinyPic

 

Ha csillogásra vágysz, válaszd a swarovski ékszereket. Csodálatosak,  rengeteg színben, és formában kaphatóak, és még az áruk is kedvező.


 

Image and video hosting by TinyPic

 

A tökéletes fekete cipő. A sarokméret megfelelő, bőr és nagyon kényelmes. Na ez az, amire minden nőnek szüksége van. Akár alkalmakra, iskolai ünnepségekre, de hétköznapra (persze olyan ruhához) is felvehető. A lábbeli egy olyan fontos kellék, amiből érdemesebb egy drágábbra is beruházni, (leaglább is nem kínaira).

 

Cipő: Claudio Dessi

 

EGY TIPP, ha a cipő nincs a méretünkben, csak mondjuk egy számmal nagyobban: Nagyon rossz tud lenni, amikor megtaláljuk a tökéletes lábbelit, de azt csak a lábméretünktől eggyel nagyobban találjuk. Ilyenkor volt az a pillanat, amikor majdnem rámnön a  sírás(:D). DE, újonan rádöbbentem arra, hogy egy ún. sarok emelővel és egy talpbetéttel akár egy számmal is kisebbíthetjük a cipőt. Hajrá csajok, oldjuk meg a problémát.:)


 


 

Szavazás

Miből legyen több az oldalon?
Outfit
Kiegészítő
Idézet
Kedvencek, személyes
Asztali nézet