Lovely princess ♥
„A divatot meg lehet venni, a stílust birtokolni kell.”

MENÜ

Kedvencek, személyes

 

Kedvenc parfüm♥:

 

Jennifer Lopez- Live♥

 

Amit írnak róla: Live Jennifer Lopez-től, ami negyedik a JLO illatok közül. A Live narancs, citrom, ananász, peony, ibolya, karamell, vanília, tonkabab és szantálfa gyönyörű keveréke.

Saját vélemény: Egyszerűen csodálatos!. Az ilatta leírhatatlanul finom (virágos-gyömölcsös). A taróssága is kiváló.  Nem véletlenül a kedvenc parfümöm. :)

10/10.

 

A II. kedvenc parfüm:

Lacoste- Tuch of pink♥

 

Amit írnak róla: A Touch of Pink egy parfüm, ami egybeolvasztja az energiát, a nőiességet és az érzékiséget. A virágos szívillatot jázmin és viola aromája alkotja. Az édes, fás alapjegy némi élettel teli, gyümölcsös árnyalatot kap, mely egyszerre gyengéd és követelőző.

Saját vélemény: Iz illata nagyon tetszik, virágos-gyümölcsös, de nem annyira erős, mint a JLO-nak. A tartóssága is jó, de nem kiváló. De ettől függetlenül ő a 2. kedvenc.:)

10/9

 

Kedvenc bőrradír:


Clean & Clear Morning Energy Shine Control Bőrradír


Amit írnak róla: Mindennapos használatra kifejlesztett gyengéd bőrraddír. Citromfüvet és gyümölcskivonatot tartalmaz, mely eltávolítja a felesleges faggyút, a szennyeződéseket, és egész nap matt arcbőrt biztosít.

Saját vélemény: Én 2-3 naponta használom, az elhalt hámsejteket 99%-ban eltávolítja. Mattít, de nem szárít. Az illata is jó. Nekem most ez a kedvencem.

Azért azt tudni kell, hogy nem jó, és nem is szabad minden nap radírozni a bőrünket, mert egy nap alatt nem tudnak a sejtek regenerálódni, és ne felejtsd el, hogy ha megtörlöd az arcod az is egy fajta radír.!

10/10

 

Kedvcenc outfit oldal:

 

Az kedvenc outfit oldalam a Polyvore. Egy ruhadarabot több féle összeállításban mutat meg, és szinte mindegyikből hasznos tippeket leshetünk el. Saját otutfit összeállítására is van lehetsőég, rengeteg ruhából, így mindenki ízlése szerint kreálhat. Tetszik benne, hogy kategóriánként vannak csoportosítva a cuccok.

 

Asztali nézet